24 december 2012

Posted by Marcelien Posted on 24.12.12 | No comments

Kerstkriebels!

Morgen is het zover, Kerstmis! Weken op voorhand had ik al zin om kerstversiering te kopen... Maar met een beetje  'snow spray' kun je ook erg leuke dingen doen! Op ons kot maakten wij het gezellig met sneeuwvlokjes en een hertje.



Meer winter- en kerstinspiratie vind je hier

Fijne feestdagen!
Liefs,
Marcelien

6 december 2012

Posted by Marcelien Posted on 6.12.12 | 1 comment

Mexican Embroidered Dresses

Het is wel wat koud voor zomerkleedjes... maar ik ben helemaal weg van deze vintage mexicaanse kleedjes. De handgenaaide bloemen zijn echt prachtig! Deze mooie exemplaren vond ik op Etsy. 


Vintage Mexican Embroidered Dress
Blue Mexican Embroidered Dress
 
Mexican Embroidered Dress



5 december 2012

Posted by Marcelien Posted on 5.12.12 | No comments

Oh So Lovely




De Lovely bags: unieke tote bags (getekend + geborduurd). 
Een leuk en origineel kerstcadeau! 


met lovely-label! 

3 december 2012

Posted by Marcelien Posted on 3.12.12 | No comments

Who's That Girl



Dat Who's That Girl een van mijn favoriete kledingmerken is, zal jullie waarschijnlijk niet verbazen. Want RETRO RETRO RETRO! De nieuwe wintercollectie ziet er weer erg goed uit: mooie A-lijn rokjes, warme truien in felle kleuren en natuurlijk leuke vintage geïnspireerde kleedjes. Niet alleen de kleren, maar ook de foto's zijn erg mooi door de retro sfeer die ze uitstralen. Bekijk een van de leuke 'behind the scenes' filmpjes hierDe kerstcollectie ligt nu in de winkels... En ik denk dat ik al weet wat ik wil voor kerst! 

Liefs,
Marcelien





1 december 2012

Posted by Marcelien Posted on 1.12.12 | 1 comment

Life Lately


Hoera, we zijn december! De feestmaand bij uitstek, maar helaas betekent dat voor velen (ja, ook voor mij) meer studeren. Behalve saaie studeerdoelen staan er ook wel wat leuke dingen op mijn to-do-lijstje. Een daarvan is: proberen om elke dag te bloggen. Jullie mogen dus (bijna) elke decemberdag een MaryLou blogpost verwachten!


Vorige week vond de eerste editie van Ghentmade plaats. Om het zaaltje wat op te fleuren maakte ik deze 'I love handmade' banner. De benodigdheden: een oud boek + een dikke naald + wol in een kleur naar keuze. Ik kocht een tweedehands sprookjesboek waar ik, met een beetje pijn in het hart, enkele blaadjes uitscheurde. Daarna tekende ik de letters en het hartje eerst op papier en naaide alles met rode wol. Mooi, handgemaakt en snel klaar! Mijn ervaringen en foto's van Ghentmade deel ik binnenkort met jullie!


Wat is er leuker dan onverwacht post krijgen? Daarom kocht ik onlangs deze leuke kaartjes bij Bo Designs. Ideaal voor de komende feestdagen en verjaardagen. Of om iemand zomaar te verrassen met een tof kaartje. Deborah van Bo Designs maakt erg schattige illustraties, die niet alleen terug te vinden zijn op postkaartjes, maar ook op handgemaakte accessoires, leuke kopjes en thee- of koffiekannen. 

En ja, ik ben uiteindelijk gezwicht voor Pinterest. En ik beken, het is een van mijn nieuwe verslavingen. Het is erg handig om mooie foto's weer te geven in ordelijke mapjes of 'pinboards'. Mijn 'lovely' inspiratie vind je hier. Hebben jullie ook een pinterest?

Liefs,
Marcelien
  • rugzak makeover

  • DIY embroidery

  • DIY ringenhouder

  • Diy onderleggers